Haluamme helpottaa lääkkeiden ja muiden apteekkituotteiden saatavuutta korona-pandemian aikana. Olemme avanneet Soukan apteekin noutolokerikon K-Supermarket Lasihyttiin Kauklahteen. Jos haluatte tilata tuotteita noutolokeroon tai kysyä lisää palvelustamme, soittakaa ystävällisesti Soukan apteekkiin p. (09-) 801 6133.

 

TARJOUS
14,90€
(17,86/18,98€)

Thealoz Duo 10 ml tai Thealoz Duo Gel 30 kpl

Suojaavat silmätipat keskivaikean ja vaikean kuivasilmäisyyden hoitoon. Säilöntäaineeton silmätippa suojaa silmän pinnan proteiineja ja solukalvoa, korjaa kuivasilmäisyyden aiheuttamia vaurioita ja estää silmien kuivumista. Ainutlaatuinen koostumus sisältää pitkään suojaavaa trehaloosia ja voitelevaa ja kosteuttavaa hyaluronihappoa. Sopii piilolinssien käyttäjille. Säilyy avattuna 3 kuukautta. Thealoz Duo Gel on kertakäyttöisiin pipetteihin pakattu silmätippa kuivien silmien suojaamiseen, kosteutukseen ja voiteluun. Kolmivaikutteinen yhdistelmä sisältää kosteutta sitovaa trehaloosia, kosteuttavaa ja voitelevaa hyaluronihappoa sekä karbomeeria, jonka ansiosta geeli vaikuttaa jopa läpi yön. Geeli on juoksevaa eikä tahmaa. Hypotoninen ja säilöntäaineeton silmätippa sopii hyvin herkkäsilmäisille.

TARJOUS
12,90€
(15,63€)

MULTIVITA Magnesiumsitraatti+B6, 5 eri vaihtoehtoa

Magnesium-B6-vitamiinivalmiste lihasten hyvinvointiin. Hyvänmakuinen/nieltävä valmiste sisältää hyvin imeytyvää magnesiumia, joka edistää lihasten ja luuston hyvinvointia sekä tukee hermoston toimintaa. Raikkaan lime-sitruunan makuisen purutabletin voi nauttia ilman vettä. Sopii myös vegaaneille. Laktoositon, maidoton, gluteeniton, soijaton ja hiivaton. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia. Ravintolisä.

KATSO LISÄÄ SOUKAN APTEEKIN TARJOUKSIA TÄSTÄ »