Tarjouksemme

Voimassa 1.2. – 28.2

TARJOUS
17,90€
(21,49€)

MULTIVITA ASCORBIN LONG 500 mg 200 tabl

Pitkävaikutteinen C-vitamiinivalmiste C-vitamiinin saannin varmistamiseen. Nieltävä depottabletti hajoaa normaalia tablettia hitaammin ja vapauttaa tasaisesti C-vitamiinia. Edistää elimistön normaalia vastutuskykyä, vähentää väsymystä ja uupumusta sekä ylläpitää elimistön normaalia energiatasapainoa. 1-2 tablettia päivässä. Laktoositon, gluteeniton, sokeriton, hiivaton.

TARJOUS
21,90€
(26,09€)

MELATONIINI ORION 1,9mg 90 tai 100 tabl

Melatoniini Orion 1,9 mg suussa hajoava 100 tabl, nieltävä 100 tabl ja pitkävaikutteinen 90 tabl. Melatoniinitabletti auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia (jetlag). Vaikutus saavutetaan nukahtamisajan lyhentymiseen 1 mg:n ja aikaeron vaikutuksiin vähintään 0,5 mg:n melatoniiniannoksella lähellä nukkumaan menoaikaa. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja soijaton. Ei sisällä liivatetta, aromi- tai väriaineita eikä eläinperäisiä ainesosia. Valmistettu Suomessa. Ravintolisä

TARJOUS
20,90€
(24,23€)

MULTIVITA PLUS 250 tabl.

Multivita Plus nyt edullisessa kampanjapakkauksessa, 250 tablettia 200 tabletin alennetulla hinnalla. Monivitamiini- ja hivenainevalmiste takaamaan päivittäinen vitamiinien ja hivenaineiden saanti. Multivita plus on suunniteltu aikuisten tarpeisiin. Siinä on näkökyvylle tärkeää A-vitamiinia sekä magnesiumia edistämään lihasten normaalia toimintaa. Laktoositon, gluteeniton ja hiivaton. Ravintolisä. Saatavilla rajoitettu erä.

TARJOUS
9,90€
(12,52€)

Apteq Fluzinc eri makuja

3 päivän tehokuuri, jonka sinkki lyhentää flunssan kestoa ja lievittää oireita. Imeskelytabletti mustaherukan ja mentolin, hunajan tai salmiakin makuinen. Ei sisällä sitruunahappoa, Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia Laktoositon, gluteeniton, soijaton, sokeriton Valmistettu Suomessa

TARJOUS
12,50€
(15,87€)

A-Vita Hydra+ 20ml

Tehokkaasti nenän limakalvoja hoitava ja kosteuttava nenäsuihke. Sopii käytettäväksi esim. pölyn, kuivan sisäilman kuivattamalle limakalvolle. Nenäsuihke on ihanteellinen myös nenän ja sivuonteloiden sairauksien tukihoitoon (mm. allerginen nuha, lääkenuha yms.).

TARJOUS
13,90€
(17,21€)

BEPANTHEN EYE - pullo 10ml

Bepanthen Eye Silmätipat on tarkoitettu kuiville, ärtyneille ja väsyneille silmille, joiden oireita silmissä ovat mm. kuivuuden, roskan ja hiekan tunne, kutina, kirvely, punoitus, rähmiminen, vetistely, silmien väsyminen ja näön vaihtelu. Säilöntäaineeton, säilyy 12 kuukautta avattuna.

TARJOUS
21,90€
(28,34€)

Berocca Energy Orange 60 poretabl.

Raikkaan appelsiinin makuinen poretabletti sisältää 11 välttämätöntä vitamiinia ja kivennäisainetta. Berocca Energy Orange -poretabletit sisältävät B-vitamiineja ja C-vitamiinia sekä sinkkiä ja magnesiumia. Nopeasti veteen liukenevien poretabletit edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, vähentävät väsymystä sekä edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa. Liuota yksi tabletti vesilasilliseen. Sopii vegaaneille. Ei sisällä kofeiinia. Gluteeniton. Sokeriton. Ravintolisä.

TARJOUS
11,90€
(16,21€)

DECUBAL CLINIC CREAM 250g

Ravitseva perusvoide kuivalle ja herkälle iholle päivittäiseen käyttöön. Voide sisältää ihoa pehmentäviä ja suojaavia aineosia, joiden kosteuttava vaikutus säilyy pitkään. Sopii kaikenikäisille ja koko vartalolle. Rasvapitoisuus 38 %. Hajusteeton, väriaineeton ja parabeeniton.

TARJOUS
14,90€
(18,01€)

Minisun D 20 mikrog 200 tabl eri makuja

Hyvänmakuinen, vahva D-vitamiinivalmiste turvaamaan D-vitamiinin tarve. Sopii erityisesti iäkkäille ja vähän ulkoileville. Ksylitolilla makeutetun tabletin voi helposti niellä, imeskellä tai pureskella. Laktoositon, hiivaton ja gluteeniton. Ravintolisä.

TARJOUS
21,90€
(26,40€)

Minisun D 50 mikrog 200 kpl 3 eri makua

Hyvänmakuiset ja vahvat D-vitamiinitabletit. D-vitamiinia 50 mikrogrammaa. Valmiste sopii erityisesti vähän ulkoileville, ikääntyneille ja henkilöille, joilla on suuri osteoporoosi- tai lonkkamurtumariski. Pienet tabletit sulavat suussa imeskellen tai pureskellen. Laktoositon, soijaton ja liivatteeton. Ravintolisä.

TARJOUS
26,90€
(31,72€)

Rela Tabs UUSI 90 tabl/ kaps useita makuja

Uudistunut Rela on vahvempi ja monipuolisempi. 2 korkealaatuista bakteerikantaa. Päiväannos 1 tabletti sisältää kaksi bakteerikantaa (Lactobacillus rhamnosus SP1 ja Bifidobacterium lactis BLC) ja 3 miljardia bakteeria. Tutut maut mansikka, sitruuna, omena sekä appelsiini (+ d-vitamiini). Myös makeuttamattomat kapselit (kasviperäinen kapseli). Relat on valmistettu Suomessa. Annostelu 1 tabletti/kapseli päivässä.

TARJOUS
24,90€
(30,12/30,47€)

Betolvex 1mg B12 150 tabl tai Betolvex Strong 1,25mg 90 kaps

Betolvex B12 1 mg on pieni ja helposti nieltävä B12-vitamiinivalmiste. Betolvex strong 1,25 mg on vahva B12-vitamiini, joka sisältää myös muita B-ryhmän vitamiineja samassa kapselissa. Molemmat sopivat erityisesti henkilöille, joilla saattaa esiintyä B12-vitamiinin puutetta, kuten ikääntyville, kasvissyöjille, vegaaneille, keliaakikoille ja hapottomasta vatsasta kärsiville. B12-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa sekä normaaleja psykologisia toimintoja. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, soijaton, liivatteeton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Ravintolisä.

TARJOUS
79,90€
(106,51€)

PRIORIN Extra 180 tabl.

Hiusjuuren täsmäravinne sisältää hirssiuutetta, B5-vitamiinia, vehnänalkioöljyä, L-kysteiiniä ja biotiinia. Aktivoi hiusten kasvua ja estää niiden ohenemista. Aikuisille ja yli 12-vuotiaille 2 kapselia päivässä vesilasillisen kera ruoan jälkeen. Valmistetta käytetään vähintään 3-6 kuukauden ajan, sopii siis myös pitkäaikaiseen käyttöön. Ei raskaana oleville. Laktoositon ja gluteeniton.

TARJOUS
16,90€
(21,19€)

ACO Face Hydrating Vitamin B Booster 30ml, ACO Face Glow Vitamin C Booster 30ml

ACOn ihania seerumeita nyt tarjoushintaan! Aco Face Hydrating Vitamin B Booster on tehokosteuttava ja ihon joustavuutta lisäävä seerumi kaikille ihotyypeille. Miedosti hajustettu. ACO Face Glow Vitamin C Booster on luonnollista hehkuva antava C-vitamiiniseerumi kaikille ihotyypeille. Miedosti hajustettu. Kaikki seerumit käytetään puhtaalle kasvojen iholle (ei silmänympärysiholle) aamulla ja illalla. Päälle voi laittaa ihotyypille sopivan voiteen.