Notice: Undefined index: Operating System in /var/www/customers/soukanapteekkifi/public_html/data/skins/main/fragments/browser/view.php on line 51

Notice: Undefined index: Operating System in /var/www/customers/soukanapteekkifi/public_html/data/skins/main/fragments/browser/view.php on line 86

Ajankohtaista

MobiiliResepti by Receptum

Voit varata palvelun kautta sinulle sähköisellä reseptillä määrätyt lääkkeet, jolloin keräämme tai tarvittaessa tilaamme ne valmiiksi sinua varten. Lähetämme vahvitusviestin puhelinnumeroosi varauksen ollessa noudettavissa. Tarvitse lääkkeiden varaamista varten potilasohjeen sähköisestä reseptistä, sekä kameralla varustetun laitteen viivakoodin skannaamista varten. Hakiessa mukaan Kela-kortti tai potilasohje.

Arkisto

TARJOUS
34,25€
(38,06€)

RELATABS mansikka, omena ja sitruuna 90 tabl

Raikkaan sitruunainen maitohappobakteerivalmiste antibioottikuurin yhteyteen ja matkalle mukaan. Rela tabs sisältää korkealaatuista ja paljon tutkittua Lactobacillus reuteri Protectis -maitohappobakteeria. Helppokäyttöinen purutabletti sopii kaikenikäisille. Laktoositon, maidoton, gluteeniton ja hiivaton. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia. Ravintolisä.

TARJOUS
20,34€
(22,56€)

AQUALAN L PUMPPUPLO 500g

Kosteuttava ja monikäyttöinen perusvoide koko perheelle, joka soveltuu erinomaisesti myös herkkäihoisille. Kevyt voide sopii kosteusvoiteeksi kuivalle ja atooppiselle iholle sekä normaalille ja terveille kasvoille ja vartalolle, voidepesuun sekä meikin- ja silmämeikin puhdistukseen. Aqualan L soveltuu myös kuivaihoisille parranajon jälkeen, päänahan hoitoon, genitaalien limakalvoille sekä käsivoiteeksi. Se levittyy helposti ja imeytyy hyvin. Hajusteeton, väriaineeton ja vähärasvainen.

KATSO LISÄÄ SOUKAN APTEEKIN TARJOUKSIA TÄSTÄ »