Soukan apteekki ja Kauklahden sivuapteekki palvelevat Espoossa

Soukan apteekki ja Kauklahden sivuapteekki palvelevat asiakkaita ammattitaidolla toimipisteissään Espoossa. Apteekit tarjoavat itsehoito- ja reseptilääkkeiden lisäksi monipuolisen valikoiman apteekkikosmetiikkaa, ihonhoitotuotteita sekä ravintolisiä ja luontaistuotteita. Molemmissa apteekeissa toimii myös lääkejätteiden vastaanottopiste.

Lue lisää:

SOUKAN APTEEKKIKAUKLAHDEN APTEEKKI

data/media/pages/VkJ627_esteetonespoo_suomiruotsi_33143.jpg

 
Oiva-raportti – Oivahymy

 

 

Soukan apteekki

Yhteystiedot

Yläkartanontie 28, 02360 Espoo
puh. 09 801 6133
soukka@soukanapteekki.fi

Aukioloajat

ma-pe 8-19
lauantaina 9-15
sunnuntaina suljettu

Kauklahden sivuapteekki

Yhteystiedot

Kauppamäki 3, 02780 Espoo
puh. 09 811 464
kauklahti@soukanapteekki.fi

Aukioloajat

ma–pe klo 9–18
lauantaina 10–14
sunnuntaina suljettu

TARJOUS
24,90€
(31,70€)

Avene Tolerance Hydra-10 fluid tai creme 40 ml

Hydra-10 fluid on normaalille tai sekaiholle tarkoitettu kosteuttava kasvovoide. Hydra-10 creme kuivalle tai erittäin kuivalle iholle tarkoitettu täysin luonnollinen, hyvin siedetty kosteusvoide sopii aikuisille, lapsille ja vauvoille. 48 tunnin ajan kosteuttava biomimeettinen voide, joka sisältää 100 % luonnollista alkuperää olevia ainesosia, ei sisällä säilöntäaineita tai hajusteita. Hyaluronihappoa sisältävä koostumus kosteuttaa ihoa tehokkaasti 48 tunnin ajan. Säilyttää ihon mikrobiomin luonnollisen tasapainon patentoidun, ihoa jäljittelevän koostumuksensa ansiosta. Sterile Cosmetic® -pumppu varmistaa tuotteen hygieenisyyden.

TARJOUS
18,90€
(23,02€)

Berocca Energy Orange tai Cassis&Berries 45 poretabl

BEROCCA ENERGY ORANGE: Raikkaan appelsiinin makuinen poretabletti sisältää 11 välttämätöntä vitamiinia ja kivennäisainetta. Berocca Energy Orange -poretabletit sisältävät B-vitamiineja ja C-vitamiinia sekä sinkkiä ja magnesiumia. Nopeasti veteen liukenevien poretabletit edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, vähentävät väsymystä sekä edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa. Liuota yksi tabletti vesilasilliseen. Sopii vegaaneille. Ei sisällä kofeiinia. Gluteeniton. Sokeriton. Ravintolisä. BEROCCA ENERGYCASSIS& BERRIES: maistuvat mustaherukalta ja marjoilta.

KATSO LISÄÄ SOUKAN APTEEKIN TARJOUKSIA TÄSTÄ »