Ajankohtaista

Avainasiakkaan kanta-asiakasohjelma

Hyvä asiakkaamme,

Olemme 1.1.2019 alkaen osa Avainapteekit- ketjua.

Vuoden 2019 alusta otamme käyttöön kanta-asiakasohjelman - Avainasiakkuuden.

Ostot kalenterivuodessa

alennus-%

 

50 -100 €

1 %

 

101-200 €

2 %

 

201-300 €

3 %

 

301-500 €

4 %

 

500€>

5 %

 

 

 

 

Etkö ole vielä Avainasiakas?

Avainasiakkaaksi liityt helposti täyttämällä liittymislomakkeen apteekissa

tai

https://www.avainapteekit.fi/avainasiakkuus/liity-avainasiakkaaksi?fbclid=IwAR2_yMjJGSH_mzJLn3dBqAZ2nR-UJFFXF7ojwPivw8GHPC0vpA_D1jzISzk

Käsittelemme henkilötietojasi EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Apteekissa henkilötietojen käsittely perustuu yleisen tietosuojalainsäädännön ohella apteekkitoimintaa koskevaan lainsäädäntöön.
Avainasiakasrekisterin ajantasainen tietosuojaseloste on  saatavilla https://www.avainapteekit.fi/avainapteekit/apteekit/kaeyttoeehdot/tietosuojalauseke  ja apteekin henkilökunnalta.

 

Arkisto

TARJOUS
9,00€
(11,90€)

NUTRIDRINK protein 4 x 200ml, eri makuja

Runsaasti proteiinia sisältävä täydennysravintovalmiste. Käyttövalmis, pirtelömäinen ravintojuoma sopii lisäravintona mm. ikääntyneille, leikkaus- ja palovammapotilaille, toipilaille ja henkilöille, joilla on huono ruokahalu tai lisääntynyt proteiinien tarve. Hedelmiä ja marjoja lisäämällä Nutridrink:stä saa raikkaita välipaloja ja jälkiruokia. Gluteeniton. Makuina aprikoosi, kaakao, kahvi, mansikka, metsämarja ja vanilja.

TARJOUS
14,95€
(18,25€)

PERSKINDOL Active Gel 100ml

Kaksoisvaikutteinen geeli lihaksille ja nivelille. Viilentävä ja lämmittävä geeli sopii käytettäväksi lihas- ja nivelkipuihin sekä rentouttamaan lihaksia ennen fyysistä rasitusta tai palauttamaan sen jälkeen. Geelin kasvipohjaiset eteeriset öljyt vaikuttavat kaksitehoisesti; viilentävä vaikutus tuntuu välittömästi ja lämmittävä vaikutus vilkastuttaa kipeän alueen verenkiertoa ja rentouttaa. Kylmä-kuumageeli tehostaa kehon omaa palautumista. Miellyttävä luonnollinen tuoksu ja tahraamaton, nopeasti imeytyvä koostumus. Ei sisällä rasvaa.

KATSO LISÄÄ SOUKAN APTEEKIN TARJOUKSIA TÄSTÄ »